Press "Enter" to skip to content

Gaming și muzică cu ZONA la Summer Well!

Cine spune că gaming-ul nu își are locul și la festivalurile de muzică? Iată că Summer Well, cel mai longeviv festival autohton de muzică alternativă, aflat la ediția a 13-a, și care anul acesta îi are în prim plan pe Keane, Royal Blood, Nothing But Thieves sau Two Door Cinema Club, găzduiește și o serie de activări dedicate gaming-ului și filmelor, pregătite de către Orange, partenerul tradițional de conectivitate al festivalului.

Pentru a doua oară anul acesta (și, spoiler alert, nu este ultima) noi, echipa de la ZONA IT împreună cu colegii de la zona.store, ieșim din studio și ne mutăm între 9 și 11 august în cadrul Summer Well, pe domeniul Știrbey din Buftea, în spațiul dedicat Orange.

Am pregătit un sistem Gamebox custom cu totul special, dedicat participării la Summer Welll pe care îl veți putea descoperi la fața locului, alături de alte sisteme performante de gaming Gamebox de pe Zona.store pe care le puteți testa. În plus, veți asista la o sesiune de asamblare live de PC-uri (custom build) susținută de Bogan și echipa ZONA și vom putea discuta despre gaming, PC-uri și multe altele într-o sesiune specială de Q&A cu Dan Cadar și care va avea loc sâmbătă.

Totodată, ca să celebrăm această colaborare, vom avea pe zona.store un sistem Gamebox 2.3 mai special, de vară, cu un look nou și cu rate fără dobândă, pentru o perioadă limitată, prin partenerii de la TBI Bank. Intră pe zona.store începând cu joi, 8 august, pentru mai multe detalii.

În spațiul Orange de la SummerWell vei avea parte și de un campionat de Brawl Star, mai multe detalii pe pagina dedicată. In zona de cinema, participanții vor putea viziona filme românești și producții de Hollywood, precum Dune 2 sau Indiana Jones and The Dial of Destiny. Tot Orange pune la dispoziția participanților și un eco-bar, unde aceștia vor putea aduce paharele folosite pentru a fi procesate și transformate în pahare noi, iar cornerul Orange din acest an este realizat în proporție de 90% din plastic reciclabil.

Te așteptăm de vineri în spațiul Orange la Summer Well! Urmărește-ne pe pagina de Facebook ZONA pentru detalii.

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares