Press "Enter" to skip to content

Zece jocuri care au atras atenția fanilor la Gamescom 2024

Gamescom 2024, cel mai mare eveniment dedicat jocurilor video, consolelor și PC-urilor de gaming, a adus o mulțime de surprize și anunțuri importante pentru fanii din întreaga lume. Evenimentul se desfășoară, ca de obicei, în Köln, Germania, atrăgând zeci de mii de participanți și oferind o platformă pentru prezentări de jocuri, interviuri cu dezvoltatorii și sesiuni de gameplay live.

10 jocuri care au marcat Gamescom 2024

 

1. Dying Light: The Beast Unul dintre cele mai așteptate anunțuri a fost dezvăluirea Dying Light: The Beast, o aventură complet nouă care îl readuce în prim-plan pe protagonistul original, Kyle Crane. Deși finalul primului joc lăsa loc unor întrebări cu privire la soarta lui Crane, se pare că acesta revine într-o formă neașteptată, având o influență misterioasă care îi oferă puteri „bestiale”. Deși nu există încă o dată de lansare, jocul promite o experiență intensă și bine definită.

2. Kong: Survivor Instinct este un joc de acțiune plasat după evenimentele din filmul Godzilla vs. Kong din 2021. Jocul aduce o abordare inedită, punând jucătorii în pielea unui simplu trecător prins în mijlocul luptei titanicilor. Jocul va fi lansat în toamna acestui an pe PlayStation 5.

3. ReAnimal Dezvoltat de echipa din spatele succesului Little Nightmares, ReAnimal este un joc horror co-op care urmărește povestea a doi frați orfani ce încearcă să-și salveze prietenii. Jocul se distinge prin atmosfera sa claustrofobă și tensiunea crescândă. Este un titlu ce promite să fie la fel de înfricoșător și captivant ca și predecesorii săi.

 

4. Marvel Rivals a fost comparat cu un fel de „Overwatch” al universului Marvel, ceea ce înseamnă că jucătorii vor putea controla personaje iconice precum Spider-Man și X-Men într-un joc de echipă. Lansarea este programată pentru 6 decembrie, iar toate personajele vor fi disponibile fără costuri suplimentare, o veste bună pentru fanii Marvel.

5. Batman Arkham Shadow O altă surpriză a venit sub forma Batman Arkham Shadow, un joc VR exclusiv pentru Meta Quest, care promite să aducă experiența Arkham într-o lume virtuală. Jocul pare să capteze esența seriei Arkham, oferindu-le jucătorilor ocazia să se simtă cu adevărat ca Batman, într-un mod nemaiîntâlnit până acum. Arată spectaculos și probabil așa se și simte!

6. Monster Hunter Wilds – Seria Monster Hunter continuă cu Monster Hunter Wilds, care a impresionat prin grafică și prin luptele epice cu monștri. Jocul, programat pentru lansare în 2025, promite să ducă mai departe moștenirea seriei, oferind o lume plină de culoare și creaturi uimitoare.

7. Civilization 7 Fanii seriei Civilization au primit vestea că Civilization 7 va fi lansat pe 11 februarie 2025. Noul titlu introduce un sistem de „Ages”, care împarte jocul în trei segmente: Antichitate, Explorare și Modernitate, aducând astfel o schimbare în dinamica jocului.

8. Indiana Jones and the Great Circle a fost dezvăluit cu un nou trailer și o dată de lansare pentru 9 decembrie pe Xbox și PC, urmând să fie disponibil și pe PS5 în primăvara lui 2025.

9. Mafia: The Old Country este un nou joc din seria Mafia, dar de această dată acțiunea se mută în Sicilia de la începutul secolului XX. Cu o atmosferă autentică și un peisaj unic, jocul este programat pentru lansare în 2025 și se anunță a fi o schimbare binevenită pentru seria Mafia.

10. Borderlands 4 Fanii seriei au primit vestea că Borderlands 4 va fi lansat în 2025. Deși detaliile sunt încă limitate, așteptările sunt mari, având în vedere succesul predecesorilor săi în genul looter shooter.

Xbox a prezentat la Gamescom două console Xbox Series X și o consolă Xbox Series S. Noile console au fost prezentate pe Xbox Wire, alături de datele de lansare ale consolelor complet digitale în culoarea Robot White. Aceste noi ediții din gama Xbox vor fi disponibile din 15 octombrie 2024.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

shares

Published in Jocuri

ESR
ESR

Electronic Sports Romania

More from JocuriMore posts in Jocuri »

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares