Press "Enter" to skip to content

Sony Days of Play vine cu reduceri mari la jocuri și console

Vara a venit oficial, iar dacă și tu te numeri printre cei care se lipesc de cel mai apropiat aer condiționat ori de câte ori au ocazia (la fel ca și mine), atunci am o veste bună. Orele petrecute la răcoare în casă ar putea deveni mai amuzante, grație ofertelor Sony din campania Days of Play. Mai exact, până pe 12 iunie vor fi tot felul de activități și oferte exclusive care au ca scop sărbătorirea gaming-ului pentru toți, cu o grămadă de beneficii speciale dacă te joci mai mult.

În plus, pe lângă asta, multe dintre titlurile importante de la Sony au discount-uri semnificative, cum ar fi Marvel’s Spider-Man 2, unul dintre jocurile mele preferate de anul trecut, care costa cu 25% mai puțin. And let me tell you, dacă nu ai jucat Spider-Man 2 până acum, merită din plin timpul tău. Este o continuare a jocului din 2018 care a reprezentat un reboot al seriei, și urmărește aventurile lui Peter Parker și ale lui Miles Morales în New York.

Firul narativ începe destul de liniștit, dar la scurt timp după intro vei face cunoștință cu Kraven, unul dintre răufăcătorii cu care te vei familiariza pe parcursul a celor 20-25 de ore de poveste. În ecuație va intra și Venom, un inamic vechi al lui Spider-Man și totodată unul dintre cei mai puternici și greu de înfrânt oponenți. Sistemul de combat este foarte bine pus la punct, și ai o grămadă de combo-uri și abilități la dispoziția ta pentru a decima zeci de inamici într-un mod rapid, eficient și al naibii de satisfăcător. Dacă vreți să aflați mai multe despre joc, vă las aici link-uri de la recenzia mea, atât în format scris cât și în format video.

La fel este cazul și cu Final Fantasy VII Rebirth, un titlu mult așteptat în egală măsură de fanii remake-ului din 2020, dar și de cei care au jucat originalul Final Fantasy VII hăt în 1997, atunci când a luat cu asalt peisajul gaming-ului. That being said, oricine s-a jucat FF7 Remake va fi cât de cât familiar cu sistemele de joc, combat-ul și personajele din Rebirth, și nici nu încape în discuție faptul că, dacă nu ai jucat Remake-ul, ar fi indicat să o faci înainte să te aventurezi în sequel. Găsești Final Fantasy VII Rebirth cu 25% reducere pe PS Store.

În continuare urmează WWE 2K24, un titlu care nu este pentru toți, dar pentru un fan înfocat al wrestling-ului cum sunt și eu, WWE 2K24 reușește să impresioneze și să livreze la mai toate capitolele care contează. Are un gameplay rafinat, arată extrem de bine din punct de vedere grafic și ai ocazia să termini povestea lui Cody Rhodes pe scena Wrestlemania. WWE 2K24 poate fi cumpărat de pe magazinul digital cu o reducere de 25%.

Următorul pe listă este STAR WARS Jedi: Survivor, un joc de acțiune foarte interesant care vine la câțiva ani după succesul STAR WARS Jedi: Fallen Order. Pe lângă o poveste bine scrisă, cu personaje care mai de care mai amuzante sau interesante, combat-ul este bine pus la punct, rewarding și relativ ușor de înțeles. Are ceva elemente împrumutate din jocurile FromSoftware, dar nu poate fi numit nici pe departe un souls-like. Este ceva mai ușor și mai elegant decât Dark Souls sau Bloodborne de pildă, dar dacă alegi să dai nivelul de dificultate la maxim vei avea parte de niște boși care îți vor da bătăi serioase de cap.

Partea cea mai bună? Well, dacă îți place ce-ai auzit legat de STAR WARS Jedi: Survivor, jocul poate fi al tău cu o reducere de 55%! Asta înseamnă că prețul este sub jumătate, și părerea mea e că merită din plin o șansă. În plus, jocul merge foarte bine pe PS5, iar reputația îndoielnică pe care titlul ăsta a acumulat-o de la lansare în ceea ce privește optimzarea este doar pe PC, nu și pe consolă.

Sony State of Play 2024

Dar nu toți vrem jocurile în format digital, și dacă ești de părere că ce-i în mână nu-i minciună, e bine să știi și că multe dintre titlurile PlayStation au aplicate reduceri și pe rafturile magazinelor, cum ar fi de pildă The Last of Us: Part II Remastered. În jocul ăsta continui povestea din primul The Last of Us, și din teamă de a da spoilere, voi spune doar că Ellie va ocupa scaunul șoferului în această aventură în detrimentul lui Joel.

A luat titlul de „Jocul Anului” 2020 cu un motiv, și mulți consideră The Last of Us Part II drept unul dintre cele mai reușite titluri din memoria recentă, dacă nu din toate timpurile. Versiunea cu „Remastered” în coadă este pentru PS5 și vine cu îmbunătățiri vizuale, ceva modificări de quality of life și, cel mai important pentru mine, suport pentru 60fps.

Rise of the Ronin este alt titlu redus în magazine, și dacă ți-ai dorit să trăiești ca un samurai în Japonia și Ghost of Tsushima nu a fost suficient pentru tine, Rise of the Ronin ar putea să te impresioneze. Are un sistem de combat extrem de precis și de neiertător, povestea este una interesantă și plină de momente epice și răsturnări de situație și nici la capitolul grafică nu stăm atât de rău.

În plus, atât consolele PS5 cu disc, variantele digitale și bundle-ul cu două controllere au un preț mai mic decât de obicei, și din ce am săpat pe internet am văzut că e o diferență de 150 de lei între prețul de listă și cel actual. Avem o reducere încă și mai mare la PSVR 2, cu o scădere de aproape 400 de lei, deci e un moment numai bun să îți cumperi unul dacă te interesează, mai ales cu jocurile noi pentru realitatea virtuală  care sunt la orizont.

În final, până pe 9 iunie vei putea beneficia și de o reducere de 30% la toate abonamente anuale PS Plus, fie că vorbim despre varianta Essential, Extra sau Premium, iar toate detaliile le găsești în meniul dedicat abonamentului de pe consolă sau de pe site-ul oficial.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares