Press "Enter" to skip to content

Prețul abonamentului PlayStation Plus crește începând cu 6 septembrie!

Sony a anunțat majorarea prețului pentru abonamentul PlayStation Plus începând cu data de 6 septembrie 2023. În acest fel, prețul pentru abonamentul Essential urcă de la 60$/an la 80$/an, planul Extra trece de la 100$ la 135$, iar opțiunea Premium face cel mai mare salt, de la 120$ la 160$/an. Asta înseamnă că mai aveți doar câteva zile rămase pentru a vă reînnoi abonamentul la prețul cu care suntem obișnuiți.

Cei care sunt deja abonați, vor simți schimbările începând cu data de 6 noiembrie 2023, ori după ce le expiră abonamentul. Fiți însă cu băgare de seamă pentru că există și un catch: prețul rămâne același dacă nu faci nicio schimbare. Dacă treci, spre exemplu, de la PlayStation Plus Essential la Premium, va trebui să plătești noul tarif, indiferent că ești abonat sau nu.

Scumpirile vin la un an după lansarea noului sistem PlayStation Plus. Producătorul susține că această mișcare era necesară pentru a putea oferi în continuare jocuri gratuite de cea mai înaltă calitate și beneficii care să motiveze prețul. Conform celor de la Sony, abonamentele pe un an vor fi în continuare disponibile la reduceri. Asta înseamnă că deși se scumpesc, într-o campanie de reduceri vei putea cumpăra un abonament la prețul full de dinainte. Nu este ideal, dar tot este ceva.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares