Press "Enter" to skip to content

Half-Life 2 va primi un remaster cu ray-tracing!

Au trecut aproape 20 de ani de când Valve au revoluționat genul first person shooter cu Half-Life 2, iar încă de atunci oamenii au cerut în genunchi o continuare care, până acum cel puțin, nu a venit. Dar, cu ocazia Gamescom 2023, în mod surprinzător cineva a vorbit despre un nou joc care poartă numele ăsta legendar. Și prin „cineva” nu mă refer la Valve, compania din spatele jocului original, ci la Nvidia. Aceștia din urmă au arătat lumii cum va arăta Half-Life 2 RTX, un refresh grafic din toate punctele de vedere. Îți las mai jos clipul de prezentare ca să caști și tu ochii la noile texturi și efecte.

Așa după cum ai văzut, această lansare nu se concentrează doar pe efectele de iluminare și atât, iar majoritatea texturilor au fost schimbate sau îmbunătățite serios. De dezvoltarea proiectului se ocupă un studio nou format, denumit Orbifold Studios, care a fost format din mai multe echipe de modderi de Half-Life, încluzând-ui și pe cei care au făcut Half-Life 2: VR.

Conform celor de la Nvidia, jocul încă este într-un stagiu incipient al procesului de dezvoltare deci nu avem și o dată exactă de lansare, dar multe guri de pe internet preconizează o lansare în a doua jumătate a anului viitor. Asta e bine ținând cont de cât de bine arată trailer-ul de mai sus și, dacă echipa din spate păstrează nivelul ăsta, vei avea nevoie de timp ca să-ți upgradezi PC-ul.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares