Press "Enter" to skip to content

Lenovo ar putea concura cu Valve și ROG pe piața de console de gaming portabile

După succesul înregistrat de Steam Deck și ROG Ally, piața de PC-uri de gaming portabile a atins apogeul popularității. Asta a motivat un alt mare jucător să se alăture, iar cei de la Windows Report au publicat recent niște imagini cu Legion Go de la Lenovo. Doar că avem parte de-o abordare diferită aici, noul dispozitiv fiind mai de grabă inspirat de Nintendo Switch.

Lenovo Legion Go are un ecran de opt inch, doar că față de celelalte două PC-uri portabile de la Valve și ASUS, butoanele de consolă sunt detașabile. Adică fix ca joycon-urile pentru Switch. Iar similaritățile continuă și pe spate, acolo unde găsim un kickstand care te lasă să rezemi consola pe masă. Există însă și diferențe, iar dintre toate jucăriile de genul ăsta, Legion Go este de departe cea mai groasă. Și cred că ăsta este un lucru bun, pentru că are mai mult spațiu pentru baterie.

Cei de la Windows Report confirmă și faptul că Lenovo Legion Go va rula Windows 11, la fel ca și ROG Ally. Asta înseamnă că te poți juca aproape orice. Doar că și consola ASUS ne-a dovedit că sistemul de operare de la Microsoft nu este încă pregătit complet pentru adopția pe dispozitive handheld. Steam Deck oferă o experiență software mai bună, chiar dacă lista de jocuri este limitată, iar dacă Lenovo nu are vreun as în mânecă pe partea asta, ar putea întâlni aceleași piedici ca și Ally.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares