Press "Enter" to skip to content

Counter-Strike 2 modifică grenadele smoke pentru a le face similare cu cele din CS:GO

Când eu cu Marinake am văzut prima dată anunțul Counter-Strike 2, mai că am sărit de pe scaun atunci când Valve au prezentat noile smoke-uri. Nu doar că tehnologia nouă elimină una dintre cele mai enervante părți ale variantei din CS:GO (smoke-uri one-way), dar acum și reacționează la gloanțele care trec prin fum sau la grenadele explozive aruncate. Dacă nu știi despre ce vorbesc nu o să intru în detalii aici, ai toate informațiile de care ai nevoie în articolul nostru de la vremea aia.

Schimbarea pe care am menționat-o în titlu are legătură cu forma și dimensiunea smoke-urilor. La fel ca și până acum, fumul se va modela și muta în funcție de cât loc are la dispoziție, dar diferența este că, în câmp deschis, smoke-urile vor fi mai înalte și nu la fel de late, asmenea celor din CS:GO. Asta e o schimbare importantă din mai multe motive, în principal că vei avea din nou nevoie de două grenade ca să treci în siguranță CT-Spawn către Bombsite A pe Dust 2 sau să mergi de afară în secret pe Nuke spre exemplu, două locații unde un sigur smoke a fost suficient în Counter-Strike 2 până acum.

Recepția inițială a grenadelor smoke din Counter-Strike 2 a fost predominant pozitivă, cu jucătorii (inclusiv noi, aici la Zona) lăudând abordarea inovatoare a Valve. Cu toate astea, această ultimă modificare indică faptul că dezvoltatorii s-ar fi răzgândit, poate ca răspuns la feedback-ul comunității. Detaliile specifice ale schimbărilor rămân nedivulgate, dar găurile de glonț și spațiile vizibile prin fum produse de o grenadă explozivă sunt încă prezente.

Cu fiecare update care trece, Counter-Strike 2 pare din ce în ce mai aproape de lansarea oficială, cu toate că nu avem încă o dată exactă setată de Valve. Atunci când au arătat pentru prima dată jocul publicului, dezvoltatorii ne-au promis o lansare în vara acestui an. Dar, așa cum vezi și tu, suntem deja trecuți de jumătatea lunii august și încă nu

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares