Press "Enter" to skip to content

Jocurile gratuite de pe Epic Games Store de săptămâna viitoare sunt foarte interesante

Tradiția jocurilor gratuite pe Epic Games Store continuă, iar în momentul de față puteți descărca The Elder Scrolls Online și Murder by Numbers. Dar în articolul ăsta vreau să discutăm despre jocurile de săptămâna viitoare, pentru că tocmai au fost anunțate și unul dintre ele a reușit să-mi atragă atenția în mod special. Este vorba despre Severed Steel, și alături de el veți putea descărca la fel de gratis și Homeworld Remastered Collection în perioada 27 iulie – 3 august.

Mă simt obligat să încep cu Homeworld Remastered Collection. Pasionații jocurilor de strategie știu despre ce este vorba, iar cei neinițiați în ale RTS-urilor au șansa de a încerca unul dintre cele mai apreciate jocuri din această categorie. Homeworld este un clasic, iar colecția remasterizata conține versiunile îmbunătățite ale primelor două jocuri, alături de componenta multiplayer a primului Homeworld. Deci primești deja două jocuri noi pe Epic Games Store doar din pachetul ăsta.

Următorul joc este ăla care mi-a atras atenția în mod special. Severed Steel este un joc FPS fast-paced care pare să combine elemente din mai multe shootere interesante. Văd aici influențe de SUPERHOT, Ghostrunner și Mirror’s Edge, cu o estetică foarte mișto și o campanie single-player făcută să te țină în priză de la început până la final. Nu știam de jocul ăsta până acum, dar cum l-am văzut m-a cucerit și abia aștept să pun mâna pe el săptămâna viitoare.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares