Press "Enter" to skip to content

ROG Cetra este o pereche de casti in-ear cu conexiune USB Type-C

ASUS Republic of Gamers prezinta in Romania castile in-ear de gaming, ROG Cetra, dotate cu control pe fir si conector USB-C. Acestea izoleaza zgomotele nedorite si ofera conectivitate pe mai multe platforme.

Castile ROG Cetra pot fi cuplate prin USB-C la multiple dispozitive, inclusiv telefoane mobile, PC, Mac si Nintendo Switch. Echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation (ANC) si inovatorul mod de Ambient, ROG Cetra permit o imersiune deplina in jocuri, muzica sau alta redare audio, fara vreo dristragere a atentiei, avand si abilitatea de a permite instantaneu patrunderea sunetelor din lumea exterioara, atunci cand este nevoie.

Nu te lasa distras de nici un sunet

Orice zgomot este atenuat cu ajutorul tehnologiei Active Noise Cancellation (ANC), dezvoltata impreuna cu Sony, iar prin blocarea zgomotelor nedorite, ROG Cetra ofera o experienta audio mai naturala, cu o redare mai buna a inaltelor si o gama mai larga si fara distorsiuni a frecventelor scazute. Cu o redare naturala a sunetului si o auditie fara niciun deranj in orice mediu, utilizatorul va putea experimenta un nou nivel al jocurilor mobile si al redarii continutului de divertisment.

Ergonomie perfecta

Gratie designului egonomic, ROG Cetra au o fixare confortabila si sigura in urechi si o izolare sonora sporita. Forma dopurilor este usor inclinata in fata, pentru a se potrivi mai bine cu forma urechilor umane si cu un mic bumb la baza, pentru ca dopurile sa se fixeze mai bine in ureche. Pentru un confort sporit, castile vin la pachet cu o carcasa de transport compacta, pentru stocarea castilor, a dopurilor si agatatoarelor. Sunt incluse trei dimensiuni ale dopurilor si agatatoarelor de silicon, precum si o pereche suplimentara de dopuri din spuma.

Personalizare subtila

Emblema ROG de pe fiecare casca are un efect subtil de iluminare, iar software-ul Armoury II ofera un control extins si o interfata intuitiva pentru configurarea redarii sunetului, de la egalizator (EQ) la echilibrarea sunetului pentru sisteme de boxe 7.1. Utilizatorul poate crea si aplica cu usurinta profiluri audio pentru diverse tipuri de jocuri si scenarii de utilizare, cum ar fi jocurile FPS sau cele de curse.

Disponibilitate

Castile ROG Cetra cu USB-C sunt disponibile in Romania prin intermediul partenerilor, pretul lor fiind de aproximativ 540 lei (taxe incluse).

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares