Press "Enter" to skip to content

Brăila pășește în secolul XXI

Știrea aceasta îi vizează în mare parte brăilenii din public, așa că voi înțelege dacă nu veți avea prea mult interes pentru acest subiect. Dar dacă vreți să aflați mai multe despre oraș, din perspectiva IT-ului, recomanda cest articol de acum 5 ani. Trecând la subiectul în sine, brăilenii au primit o surpriză foarte plăcută seara trecută.

De acum înainte, cei care folosesc transportul în comun nu vor mai trebui să stea și să se întrebe când vine autobuzul, pentru că au o aplicație pentru asta. Îndelung promisă, această aplicație permite utilizatorilor să vadă o estimare a timpului în care va ajunge un autobuz în stație și chiar poate sugera ce linii pot fi folosite pentru a putea ajunge la o anumită destinație. Iar peste trei luni va primi și o funcție de cumpărare a biletelor și abonamentelor.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, iar producătorul (o companie din Bulgaria) pare că lucrează la ceva similar pentru Craiova, ce deocamdată seamănă suspect de mult cu Brăila pe Google Play.

Știu, nu prea este impresionant dacă ar fi să faceți o comparație Yandex-ul vecinilor de la est, unde puteți vedea în timp real poziția exactă a mijloacelor de transport în comun, în locul unei estimări, dar tot este ceva. De asemenea, nu sunt indexate tramvaiele. Proximitatea acestora va trebui în continuare estimată după miros.

[Braila-Transport]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares