Press "Enter" to skip to content

Samsung îți datorează 10 dolari dacă ai un Galaxy S4

Cu ani de zile în urmă, Samsung a lansat un telefon numit Galaxy S4. Era un dispozitiv interesant, dar și mai interesant era modul în care compania încerca să îl promoveze. Pur și simplu trișa în teste, procesorul său mărindu-și într-un mod nesustenabil frecvența atunci când dădea de un benchmark.

Asta a ieșit rapid la iveală, așa că a fost dat în judecată. Iar după cinci ani de plimbări prin tribunal, s-a ajuns în sfârșit la o decizie. Samsung probabil nu ar fi trebuit să facă asta. Curtea districtului de nord al statului California, SUA a judecat cazul acesta pentru câțiva ani, dar în cele din urmă s-a ajuns la o înțelegere între companie și cel care a depus inițial plângerea. Ca urmare, Samsung va trebui să plătească suma de 13.4 milioane de dolari, din care o mică parte se va duce către cei care au cumpărat un astfel de telefon. Mai exact, fiecare va putea primi cam 10 dolari. După calculele făcute de The Register, suma totală plătită de companie reprezintă venitul generat în două ore și jumătate.

Acum, probabil vă întrebați cum exact veți putea obține acei bani. Eh… nu știu să vă spun sigur. Aceste informații nu sunt deocamdată disponibile. Poate că se vor ivi pe parcurs.

Cât despre partea cu trișatul, Samsung nu mai are voie să facă asta… până în 2024.

[The Register]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares