Press "Enter" to skip to content

Asa se fac sunetele pentru noul Halo Infinite

343 Industries a lansat un set de video-uri in care ne arata cum echipa care se ocupa de partea audio a jocului a capturat unele sunete din Halo Infinite, joc ce urmeaza sa apara pe Xbox One si PC. Ambele videoclipuri sunt fantastice si ofera o privire la metodele amuzante prin care sunetele pentru creaturi, arme si vehicule sunt obtinute de oamenii care lucreaza la acest joc.

Starul show-ului este Gyoza, un pug pe care cei de la 343 l-au adus in studio pentru a-i inregistra sunetele scoase cu scopul de a insufleti extraterestrii din joc. Ne putem imagina cu usurinta cum vor fi folosite aceste sunete.

Revenind la videourile despre care vorbeam, acestea dateaza din August si au fost actualizate pe YouTube de catre un AI. In aceste imagini vedem cum echipa inregistreaza tot felul de arme, de la carabine automate la shotgun-uri. Pe langa asta, vedem si cum sunt obtinute sunetele pentru torte, galeti, tigai, explozii si alte chestii incluse in lumea jocului.

Echipa care lucreaza la Halo Infinite a mai inregistrat si rachete, a condus vehicule pe trasee de teste si s-au distrat pentru a captura sunete aditionale pentru joc. Jocul va fi lansat in perioada sarbatorilor in 2020 si va fi un titlu de lansare pentru generatia urmatoare de console, Scarlett. Acesta va fi insa disponibil si pe Xbox One.

GameSpot

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares