Press "Enter" to skip to content

Elden Ring ar putea fi lansat in Aprilie 2020

Elden Ring, noul action-RPG dezvoltat de From Software si dezvoltat in colaborare cu George R.R. Martin, nu are insa o data oficiala de lansare, insa zvonurile sugereaza ca aceasta ar putea fi plasata undeva in luna Aprilie a anului urmator. Acum cateva ore, userul ExHanzo de pe Reddit a dezvaluit faptul ca jocuri va fi lansat in Aprilie 2020 si ca primul videoclip de gameplay va fi dezvaluit anul acesta la The Game Awards in Decembrie.

ExHanzo a mai oferit niste detalii interesante despre sistemul de lupta din Elden Ring si despre mecanicile de gameplay care se simt ca un mix intre seria Souls si jocul lansat anul acesta, Sekiro: Shadows Die Twice. Explorarea pare insa influentata de seria Zelda in unele privinte.

Acesta a oferit o lista lunga de caracteristici ale jocului, dar am rezumat doar esentialul: Sistemul de lupta pare ca va fi construit avand la baza fundatia seriei Souls. Puterile pe care le obtii de la adversarii principali pe care ii invingi sunt integrate in combo-uri asemeni protezei din Sekiro, doar ca sunt disponibile pe toate armele, iar unele dintre acestea pot fi folosite pentru a deschide noi cai de acces prin lumea jocului, la fel ca in Zelda. Jocul va avea si o mecanica de „burn” (ardere) care iti arde mainile pe masura ce folosesti puteri, pana cand acestea devin doar scrum. De asemenea, bratele tale pot fi retezate de adversari daca sunt destul de arse, dar poti folosi brate mecanice pe post de rezerva mai slaba. Pe langa asta, poti sa „imprumuti” brate de la adversari, dar doar o parte din acestia au piese de schimb compatibile. Asemeni seriei Souls si lui Sekiro, cand te odihnesti langa un altar, viata si in acest caz, bratele, iti vor fi regenerate complet.

Intrucat aceste informatii vin insa de la o sursa anonima, trebuie sa le luam in consideratie cu putina precautie totusi. ExHanzo a dovedit in trecut ca are acces la informatii din interior, vorbind despre colaborarea cu George R.R. Martin pentru Elden Ring, deci sunt sanse mari sa existe un sambure de adevar in ceea ce a dezvaluit pe Reddit.

WCFFTech

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares