Press "Enter" to skip to content

Razer a lansat două mouse-uri pentru gaming, din seria Basilisk V3

Razer a anunțat lansarea a două noi modele din seria Basilisk V3: Basilisk V3 35K și Basilisk V3 Pro 35K. Ambele vin cu actualizări bazate pe performanță și personalizare, adresându-se atât jucătorilor care își doresc libertatea unui mouse wireless, cât și celor care preferă stabilitatea unui mouse cu fir. Noile mouse-uri sunt disponibile pe negru și alb și păstrează elementele clasice de design ale seriei.

Basilisk V3 35K și Basilisk V3 Pro 35K, caracteristici și design

Ambele modele vin cu noul senzor optic Razer Focus Pro 35K de generația a doua. Acesta asigură o precizie de tracking 99,8% și permite ajustarea sensibilității la un nivel de finețe de 1 DPI. Cu o viteză maximă de 750 IPS și o accelerație de până la 70G, acest senzor face față celor mai rapide mișcări.

Funcția Smart Tracking ajustează automat performanța senzorului în funcție de suprafața pe care este utilizat mouse-ul, optimizând acuratețea mișcărilor pe diverse tipuri de materiale. Tehnologia Motion Sync sincronizează mișcările mouse-ului cu cele de pe ecran, asigurând o corelare precisă. În plus, sistemul de ajustare în pași de 1 DPI oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza sensibilitatea la un nivel foarte detaliat.

Ambele modele păstrează designul ergonomic caracteristic seriei Basilisk, cu 13 butoane personalizabile și iluminare Chroma RGB. În ceea ce privește conectivitatea, există diferențe clare între cele două versiuni. Modelul Pro este un mouse wireless, cu o autonomie de până la 140 de ore în modul Hyperspeed Wireless și de 210 ore prin Bluetooth. Basilisk V3 35K este o versiune cu fir, dotată cu cablu Speedflex, care reduce frecarea pe suprafețele de contact.

 Razer Basilisk V3 35K

Cele două mouse-uri includ și rotița de scroll Razer HyperScroll Tilt, care oferă două moduri de utilizare: derulare lină sau tactilă, iar modul Smart-Reel schimbă automat între aceste opțiuni în funcție de viteza de scroll.

Noile modele Basilisk sunt disponibile începând cu 1 octombrie 2024, la prețul de 84,99 euro pentru Basilisk V3 35K și 179,99 euro pentru Basilisk V3 Pro 35K. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Razer și de la distribuitorii autorizați.

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares