Press "Enter" to skip to content

Razer a anunțat Wolverine V3 Pro și Wolverine V3 Tournament Edition, controllere pentru Xbox și PC

Razer a anunțat două controllere pentru Xbox și PC, Wolverine V3 Pro și Wolverine V3 Tournament Edition, concepute pentru jucătorii de esports. Acestea aduc o serie de îmbunătățiri tehnice și de design, care promit un avantaj competitiv jucătorilor.

Wolverine V3 Pro – wireless

Razer Wolverine V3 Pro este un controller wireless dezvoltat în colaborare cu profesioniștii din esports, cum ar fi Eric ‘Snip3down’ Wrona, un campion cu un palmares impresionant în Halo și Apex Legends. Acest controller a fost gândit pentru a răspunde nevoilor jucătorilor profesioniști, oferind personalizare avansată și o precizie ridicată.

Wolverine V3 Pro are patru paddle-uri pe spate și două butoane claw grip, oferind un control rapid și precis în jocuri. Razer Pro HyperTriggers permite ajustarea modului de utilizare în funcție de preferințele fiecărui jucător. De asemenea, thumbstick-urile cu tehnologie Hall Effect asigură o mișcare lină, sunt foarte rezistente și potrivite pentru sesiuni intense de gaming.

Wolverine V3 Pro

Conectivitatea wireless Razer HyperSpeed promite o latență scăzută, esențială în competițiile de esports. D-Pad-ul cu 8 direcții și butoanele Razer Mecha-Tactile oferă un răspuns rapid și precis, necesar pentru executarea manevrelor complexe.

Wolverine V3 Tournament Edition – cu fir

Pentru cei care preferă conexiunea cu fir, Razer a lansat Wolverine V3 Tournament Edition, care păstrează multe dintre caracteristicile modelului Pro, dar are un preț mai accesibil. Acest controller este destinat atât jucătorilor de Xbox, cât și celor de PC, oferind aceleași paddle-uri și butoane claw grip, alături de Razer Pro HyperTriggers și thumbstick-uri Hall Effect.

Razer Wolverine V3 Tournament Edition

Un element distinctiv al modelului Tournament Edition este funcția Tournament Mode, care, atunci când este activată pe PC, crește rata de polling la 1000Hz, oferind o reacție și mai rapidă, utilă pentru competiții.

Razer Wolverine V3 Pro este disponibil la prețul de 229,99 euro pe Razer.com, în magazinele Razer și la partenerii autorizați. Modelul Razer Wolverine V3 Tournament Edition are un preț de 119,99 euro și este disponibil pentru precomandă pe aceleași platforme.

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares