Press "Enter" to skip to content

Saints Row (2022) va fi gratuit pentru abonații PS Plus Essential

Ne apropiem de lansarea următoarei tranșe de jocuri gratuite pentru abonații PS Plus Essential. Asta înseamnă că apar și primele informații referitoare la titlurile ce urmează să fie oferite drept ofrandă plătitorilor lunari. Sursa, ca de obicei, este billbil-kun, un insider care pare să știe mai mereu când și ce jocuri vor fi parte din promoție. Așadar am aflat prin intermediul unei postări pe Twitter (X) că headliner-ul următoarei tranșe de titluri este Saints Row, reboot-ul de anul trecut.

Poate că multora dintre voi vă sună cunoscut numele de Saints Row, iar jocul despre care discutăm astăzi face parte fix din aceeași serie de jocuri; doar că rețeta care le-a făcut pe celelalte să aibă succes, n-a lovit la fel de bine aici. Astfel am avut probleme cu gameplay-ul, multe probleme tehnice, grafică maxim decentă și o componentă narativă care îi va lăsa reci pe mulți. Cu toate astea ADN-ul este același, iar în momentele bune, Saints Row din 2022 este la fel de haos ca și strămoșii săi. Iar la prețul ăsta, chiar merită să-i dați o șansă. Dacă vreți să aflați mai multe, avem și review.

Dar să revenim la jocurile de luna viitoare pentru abonații PS Plus Essential. Momentan, singurul titlu confirmat este Saints Row, însă leaker-ul nostru vorbește de încă două jocuri care vor fi oferite ca parte din ofrandă. Nu se știe încă – pauză de cacofonie – care vor fi acestea, dar cu un joc atât de nou pe luna septembrie, mi-e greu să cred că vor fi nume cu greutate prea mare. Până atunci, încă puteți descărca PGA Tour 2K23, Dreams și Death’s Door ca parte din oferta pe august 2023.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares