Press "Enter" to skip to content

Meta va lansa săptămâna aceasta versiunea de web a Threads

Meta Platforms (META) plănuiește zilele acestea lansarea versiunii de web a Threads, competitorul fostului Twitter sau actualului X, conform The Wall Street Journal. Versiunea web este mult așteptată de utilizatorii actuali în condițiile în care aceștia au putut să vadă anumite postări Threads pe web dar accesul este limitat, aplicația fiind destinată momentan doar telefoanelor mobile.

Boss-ul Instagram, Adam Mosseri, a postat vineri pe profilul său că versiunea de web este în teste interne la Meta iar conform unor surse interne, versiunea este pregătită pentru lansare, cu toate că pot apărea și întârzieri. O versiune de web ar fi excelentă pentru Meta pentru că ar aduce mai multe funcționalități, ar avea un reach mai mare, o colectare mai bună a adatelor de la utilizatori dar și în promovarea aplicației pe internet.

Facebook Meta

Threads a fost lansată la începutul lui Iulie pentru a beneficia de interesul în scădere al Twitter, devenind aplicația care a atins cel mai rapid borna de 100 de milioane de download-uri, în 5 zile. În ciuda acestui succes inițial, numărul zilnic de utilizatori a scăzut constant pe măsură ce aplicația nu are atât de multe funcționalități iar versiunea de web este una dintre cele mai cerute.

La începutul lunii august, numărul zilnic de utilizatori ai Threads pe telefoane cu sistem de operare Android era de aproximativ 10 milioane care petreceau aproximativ 2,4 minute pe aplicație, în timp ce fostul Twitter era accesat de aproximativ 110 milioane de utilizatori zilnic cu un timp de aproximativ 30 de minute petrecut în aplicație, conform estimărilor Sensor Tower.

Cotația META nu a scăpat nici ea de corecția începută în august, acțiunile scăzând cu 12% în ultimele două săptămâni dar după creșterea de 300% avută de la minimul din noiembrie, această scădere este cvasi-inexistentă. Cel mai probabil, acțiunea va merge și mai jos în următoarea lună deși rezultatele trimestrului al doilea au fost bune iar previziunile companiei pentru trimestrul acesta sunt peste estimările analiștilor.

Dar dacă piața se va calma – americanii nu vor mai crește dobânzile, inflația nu va reveni pe trend ascendent, războiul nu va escala, știți voi, toate lucrurile care nu se pot prevede, atunci, și pe baza rezultatelor bune dar și a unui succes real al Threads, cotația cred că va reveni pe creștere spre maximul înregistrat în pandemie. De urmărit nivelul de 230-240 de dolari per acțiune.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares