Press "Enter" to skip to content

Lista completă a jocurilor noi care vor ajunge pe Xbox Game Pass în următoarea lună

Xbox Game Pass este un serviciu care e destul de folosit și la noi în România, în special după ce Microsoft a lansat oficial serviciul și pe plaiurile mioritice, fără să mai fie nevoie de giumbușlucuri și artificii pentru a-l folosi. Tocmai de asta (și pentru că sunt și eu abonat la Xbox Game Pass de ceva timp), mereu sunt geană pe lansările noi care vor deveni disponibile pe platformă, iar lista titlurilor noi din luna viitoare este una cel puțin spumoasă.

În fruntea listei se află, fără îndoială, mult așteptatul Starfield de la Bethesda, joc despre care am vorbit pe îndelete în alte materiale anterioare și care va fi lansat pe Xbox Game Pass la 6 septembrie, în prima zi când va fi disponibil publicului. Cu peste 1.000 de planete și o multitudine de quest-uri secundare, acest joc se anunță a fi o aventură de proporții… interstelare. 😀

Pe lângă Starfield, gigantul din domeniul jocurilor a anunțat o serie impresionantă de alte titluri la fel de interesante. La 17 august, fanii genului mystery se pot reîntâlni cu Firewatch, o experiență narativă captivantă în sălbăticia Wyoming. Firewatch a mai fost în trecut pe Xbox Game Pass, iar dacă l-ai ratat atunci, acum e o șansă numai bună să te lași purtat într-o poveste plină de mister și suspans.

Sperieturile revin acasă la 18 august cu lansarea day-one a „The Texas Chain Saw Massacre”. Acest joc de groază third-person, bazat pe filmul devenit deja clasic din 1974, oferă atât gameplay cooperativ, cât și PvP. O idee mai târziu, la 29 august, Game Pass va primi Sea of Stars, un RPG turn based pe care criticii și specialiștii îl bagă deja în conversația pentru titlul de Jocul Anului. Diablo 4, Baldur’s Gate 3 și Starfield ar vrea o vorbă… Încheind lista, artisticul și impresionantul Gris, un platformer foarte mișto și destul de greu va fi disponibil la 5 septembrie.

Dar atunci când apar titluri noi pe Xbox Game Pass, altele trebuie să plece, iar luna aceasta ne luăm adio de la jocuri precum Death Stranding, Black Desert Online, Surgeon Simulator 2 și Total War: Warhammer III.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares