Press "Enter" to skip to content

Assassin’s Creed Mirage se va lansa cu o săptămână… mai devreme!

Ubisoft a anunțat o schimbare neașteptată în programul său de lansări pentru toamnă, mutând data de lansare a Assassin’s Creed Mirage. Inițial programat pentru o săptămână mai târziu, jocul va fi acum disponibil pe 5 octombrie. Această reprogramare pare strategică, evitând lansarea Marvel’s Spider-Man 2, care are loc pe 20 octombrie pentru PS5. Cu toate acestea, Mirage se va confrunta direct cu Detective Pikachu Returns, programat să debuteze pe Nintendo Switch la o zi după Mirage, pe 6 octombrie.

Assassin’s Creed Mirage promite să ofere fanilor o experiență proaspătă, dar nostalgica. Cu Ubisoft care readuce seria mai aproape de originile sale, Mirage este conceput cu alt țel față de predecesorul său imediat, Assassin’s Creed Valhalla. În timp ce Valhalla oferă o poveste principală imensă de 60 de ore (și peste 100 de ore pentru cei mai pasionați), Mirage este ceva mai conservator la 20-23 de ore, cu finalizare completă în jur de 25-30 de ore, bazat pe testele interne Ubisoft.

Amplasat în Bagdadul secolului al IX-lea, Mirage oferă un cadru atrăgător, cu 20 de ani înainte de evenimentele din Valhalla. Jucătorii se pot aștepta la un accent sporit pe stealth și parkour, elemente semnătura ale jocurilor anterioare Assassin’s Creed de pe vremea pre-Origins. De asemenea, protagonistul, Basim Ibn Ishaq, are abilitatea unică de a încetini timpul (Prince of Persia anyone?), adăugând un avantaj strategic în planificarea asasinărilor. Mai mult, la lansare, jocul va veni cu dublaj și subtitrări în limba arabă, făcând-ul astfel mai imersiv pentru cei care preferă o experiență cât mai autentică.

Programul Ubisoft rămâne foarte încărcat în lunile următoare. Alte lansări includ The Crew Motorfest pe 14 septembrie și Avatar: Frontiers of Pandora programat pentru 7 decembrie. De asemenea, așteptăm cu sufletul la gură lansarea XDefiant, Assassin’s Creed Nexus VR și jocul mobil Tom Clancy’s The Division Resurgence înainte ca 2023 să se încheie. Între timp, evazivul Skull and Bones continuă să stârnească curiozitatea printre gameri, și nu avem până la această oră o dată oficială de lansare.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares