Press "Enter" to skip to content

Următorul joc Call of Duty a fost confirmat de băutura energizantă Monster

Următorul joc din seria Call of Duty va fi Modern Warfare III. Ăsta este un fapt știut și nu am aflat cine știe ce noutate aici, însă cea mai recentă scurgere de informații despre următorul shooter al Activision și-a făcut apariția pe niște cutii de Monster Energy Drink. Cu ocazia asta am putut vedea și logo-ul noului joc, dar și un artwork cu Captain Price, unul dintre personajele principale ale poveștii.

Informația vine de pe Twitter (refuz să îi zic X) de la @algebra_sloth, însă postarea acestuia a fost ștearsă foarte repede. Din fericire, o pagină dedicată Call of Duty a preluat postarea și aceasta este disponibilă în continuare. Bine, nu c-ar fi mare lucru de văzut, întrucât logo-ul jocului este extrem de asemănător cu cel de la Black Ops 3. Da, da, nu se numește copiat dacă îți aparține, dar asta nu înseamnă că este original… ori bun.

Această apariție pe doza de Monster confirmă existența jocului, chiar dacă aș fi sperat să nu fie așa. Poate că unii dintre voi știți ce părere am despre Call of Duty Modern Warfare III, iar de când am publicat materialul ăla, am mai aflat detalii care nu au făcut decât să-mi schimbe și mai rău părerea despre Activision și seria asta de jocuri în general; chestii precum faptul că progresia armelor din MW2 se va transfera în MW3, după ce niște leak-uri sugerau că „noul joc” a fost gândit inițial ca și un expansion, nu un titlu stand-alone.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares