Press "Enter" to skip to content

Team Fortress 2 pare a fi aproape abandonat

Acum că avem dovezi clare că Valve n-a abandonat cu totul producția de jocuri, prin anunțul lui Half-Life: Alyx, s-a ivit o întrebare foarte bună: „Asta e tot?”. Eh, Valve spune că mai sunt lucruri pe drum, cândva, undeva. Dar un lucru ce nu pare să se mai afle pe drum, ci la marginea sa, este Team Fortress 2.

Conform informațiilor ce zburdă acum zglobii prin presă, și vin de la un dezvoltator de la Valve, numit Greg Coomer, Team Fortress 2 nu prea mai este bine îngrijit. Pe lângă faptul că nu a mai primit un update doi ani, nu prea mai este în acest moment o echipă care să se ocupe de continua dezvoltare sau de întreținerea jocului. Cuvintele exacte erau „abia dacă mai este cineva”.

Ce exact înseamnă asta pentru joc? Probabil că nu va mai primi prea curând vreun update considerabil, dar că va continua să funcționeze în starea în care se află acum.

Totuși, dacă Valve chiare consideră serios revenirea la producție de jocuri, poate că vom vedea într-un viitor îndepărtat, joi după apocalipsă spre exemplu, un Team Fortress 3. Sau, pentru că pare să fie popular acum, un Team Fortress VR. Aceste lucruri sunt doar speculații, dar parcă m-ar unge la suflet o revenire la acel sentiment de noutate și de minunăție pe care îl genera Team Fortress 2 cu un deceniu în urmă. Fără pălării.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares