Press "Enter" to skip to content

Star Citizen este gratuit, din nou, iarăși, partea a doua

Cu ocazia evenimentului CitizenCon, Cloud Imperium Games oferă o nouă promoție pentru cei care vor să butoneze Star Citizen fără să îl plătească. Jocul este gratuit până în ziua de 5 decembrie, de această dată tot conținutul său fiind disponibil, deși nu tocmai tot la un loc.

În fiecare zi veți avea la dispoziție o selecție a câte 28 de nave din cele peste o sută (numărul include și variante diferite ale acelorași nave) disponibile în acest moment în joc. Diverșii producători fictivi de nave din universul jocului vor avea câte o zi dedicată, urmând ca între 2 și 5 decembrie să fie pilotabile cele mai populare nave alese de comunitate.

Tare sper că nu l-ați dezinstalat de la ultimul eveniment gratuit, din moment ce jocul este destul de mare, și nu este o idee bună să stresezi prea mult un SSD, descărcând 70GB pe el în mod constant. Și dacă vă întrebați „Stai puțin, dar nu îl pot pune direct pe un HDD mare și gata?”, răspunsul este nu. Pur și simplu nu. Este nejucabil de pe un HDD, jocul încărcând în mod constant lumea din jurul jucătorului, neavând timpi de încărcare pentru stații spațiale, nave, planete, sau orice altceva.

[Eurogamer]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares