Press "Enter" to skip to content

Seria Nvidia Ampere ar putea sosi la primăvară

Probabil vă uitați la jocuri precum Cyberpunk 2077, apoi la prețul plăcilor video RTX, iar apoi vă numărați rinichii. Eh… nu știu cât de mult are să vă ajute asta, dar conform veștilor care zburdă acum pe câmpiile industriei, seria următoare de plăci video GeForce este aproape.

Informația vine de la o companie de analiză a pieței bursiere, și sugerează posibilitatea ca seria Ampere să fi fost amânată din motive necunoscute. Iar această amânare va rezulta în lansarea dezvăluirea noii arhitecturi la sfârșitul lunii martie. Mai exact, în cadrul evenimentului GTC 2020, ce va avea loc în San Jose, între 22 și 26 martie. Fiind un eveniment dedicat mai mult sectorului Enterprise, probabil nu vom vedea chiar atunci plăcile GeForce 3000.

Există, însă, posibilitatea că vom vedea plăcile GeForce la Computex 2020, ce se va desfășura la Taipei între 2 și 6 iunie. Asta dacă nu cumva Nvidia ne va face o surpriză și le va dezvălui mai devreme.

Și ce are de adus noua arhitectură Ampere? Nu știu sigur să vă spun. Dar vă pot spune că procesul de 7 nanometri ar trebui să aducă de la sine eficiență sporită. Prețurile însă… cum să spun. Procesul de 7 nanometri nu este ieftin, iar un GPU RTX tot este scump.

[Hexus]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares