Press "Enter" to skip to content

NVIDIA lanseaza un driver pregatit pentru Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order este cel mai nou joc din seria Star Wars si este dezvoltat de Respawn Entertainment, oamenii din spatele Titanfall si Apex Legends. Acesta se lanseaza pe data de 15 noiembrie, iar gamerii GeForce sunt de astazi pregatiti pentru el, odata cu lansarea noului driver NVIDIA Game Ready. De asemenea, driverul adauga suport G-Sync pentru inca trei monitoare.

Cel mai recent driver Game Ready, lansat astazi, este perfect pentru fanii jocurilor VR care vor sa experimenteze Stormland, joc dezvoltat de Insomniac Games. Titlul foarte apreciat este descris ca fiind „probabil unul dintre cele mai bune jocuri VR ale anului 2019”. Performantele optime sunt importante in toate titlurile, dar devin cruciale cand vine vorba de jocurile VR, problemele de gameplay avand potentialul de a distruge experienta de joc.

Trei noi monitoare sunt adaugate pe lista G-Sync Compatible

Programul G-Sync Compatible extinde ecosistemul G-Sync si ofera informatii in legatura cu monitoarele entry-level care ofera o experienta buna de rata de refresh variabila (VRR). Lista monitoarelor compatibile G-Sync a ajuns la aproape 60 de modele odata cu aditia ultimelor trei nume: Acer XB273U, Acer XV273U, ASUS VG259Q.

In cadrul programului G-Sync Compatible, NVIDIA colaboreaza cu producatorii de monitoare pentru a valida modelele care suporta protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel „G-Sync Compatible”. O lista completa a monitoarelor certificate cu aceasta distinctie este disponibila pe site-ul NVIDIA.

Despre driverele NVIDIA Game Ready

Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile in ziua lansarii sau inainte de lansare pentru majoritatea titlurilor majore si sunt configurate pentru a oferi performante optime. Ca o atestare suplimentara a calitatii, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de la Microsoft.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares