Press "Enter" to skip to content

John Carmack nu este mulțumit de progresul făcut de VR

John Carmack a primit recent un premiu pentru contribuția sa la dezvoltarea realității virtuale, în cadrul a ceva numit VR Awards, ce aparent este la a treia sa ediție.

În discursul său de acceptare a, Carmack a numit premiul oarecum prematur. Acesta a menționat că încă nu este satisfăcut de progresul pe care îl vede în acest moment în ceea ce privește realitatea virtuală, și că totul încă se află într-o stare destul de primitivă. Carmack consideră că încă mai este mult de muncă până ce va putea spune că a reușit să realizeze ceva care să merite un astfel de premiu.


Se poate spune că are destul de multă dreptate, din moment ce eforturile recente ale celor de la Facebook/Oculus, pentru care John Carmack lucrează, a fost concentrată mai mult pe realizarea unor variante mobile ale Rift-ului, decât pe împingerea tehnologiei la un nou nivel, sau măcar pe scăderea costului pentru a fi mai la îndemâna publicului larg.

Din fericire, Facebook nu este singura entitate care lucrează la așa ceva, iar Valve Index se descurcă admirabil, chiar dacă are un preț gigantic.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares