Press "Enter" to skip to content

Cel mai nou hotfix pentru Borderlands 3 face luptele mai usoare

Cel mai nou hotfix pentru Borderlands 3 este acum disponibil pentru download, dar unele dintre schimbarile aduse de acesta au lasat „veteranii” nedumeriti. Pentru inceput, FL4K, care este deja considerat cel mai puternic si popular Vault Hunter din joc a primit un buff semnificativ, dar acesta n-a imbunatatit punctele slabe ale personajului.

In schimb, Gearbox a facut ca abilitatea „Rakk Attack” a lui FL4K sa aiba 100% sanse de efect, in timp ce i-au imbunatatit statisticile Barbaric Yawp cu 100%. Chiar daca pare o schimbare exagerata, nu este chiar asa, iar jucatorii care folosesc acest personaj vor fi incantati sa auda ca pot deveni si mai viabili pentru ultimele misiuni ale jocului unde este nevoie de o echipa puternica.

Pe langa schimbarile aduse lui FL4K, perk-ul Means of Destruction a lui Moze a fost nerfat si are acum un delay de doua secunde pentru a preveni jucatorii din a abuza abilitatea de grenade infinite. Cat despre adversarii principali, viata lui Gigamind a fost redusa, la fel si a lui Billy the Anointed, in timp ce Katagawa Ball nu poate sa-si mai regenereze scuturile. In timp ce ultimele doua modificari au sens, mai ales ca sunt doi dintre antagonistii cei mai dificili din joc, nerf-ul lui Gigamind pare o schimbare ciudata.

Boss-ul de la inceputul jocului a devenit rapid un loc numai bun de farming pentru Vault Hunter-ii de nivel mai mare, intrucat viata acestuia oricum era destul de usor de scazut chiar si la prima incercare. In orice caz, mai sunt si alte schimbari mai mici despre care puteti citi in sectiunea de Borderlands 3 patch notes de pe site-ul oficial Gearbox si pregatiti-va inca de pe acum pentru evenimentul Bloody Harvest organizat cu ocazia Halloween-ului.

GamesRadar

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares